Sposób przygotowania

Mięso dokładnie myjemy, nacieramy solą i pieprzem, posiekanymi ząbkami czosnku. wkładamy da naczynia, przykrywamy i odstawiamy na noc.
Obsmażamy na rozgrzanym oleju, dolewamy wody, tyle aby mięso było zakryte, dodajemy uprzednio namoczone grzyby i dusimy pod przykryciem do miękkości, sos zaprawiamy mąką, aby był gęsty i śmietaną według upodobania. Podajemy na ciepło lub zimno

Spróbuj również

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniamm
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pychota!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Bardzo lubię takie dania.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !