Sposób przygotowania

Cebule obrać, zalać gorącym mlekiem, odstawić na 10 minut, odcedzić, schłodzić. Używając cienkiego noża i łyżeczki wydrążyć środek cebuli. Tuńczyka obsączyć z zalewy, dodać posiekaną, wydrążoną część cebuli, śmietanę i przyprawy, dokładnie wymieszać. Tak przygotowanym farszem napełnić „skorupki” cebuli, zwieńczyć kaparami, umieścić w naczyniu żaroodpornym, posypać serem, podlać mlekiem, zapiec w piekarniku przez 35 minut. Smacznego!

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    ciekawe
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    pomysłowe
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Fajne połączenie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !