Sposób przygotowania

Kupujemy gotowe bułki i mięso na Hamburgera. Najlepsze w BIEDRONCE !!! Mięso wkładamy do opiekacza na około 3 min z każdej strony. 1 min przed końcem opiekania mięsa wkładamy bułki na około 40 sek z obu stron. Następnie wykładamy. Na jedna część bułki sałatę, mięso, następnie kroimy w plasterki pomidora, wkładamy 2 plasterki sera żółtego i górną bułkę środkiem do mięsa smarujemy sosem. Wkładamy do opiekacza jeszcze na około 2-3 min aż ser się rostopi.
Sos : ketchup mieszamy z majonezem, do smaku dodajemy pieprz i paprykę czerwoną. SMACZNEGOOO !!!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ada12302

    mniam
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    super :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !