Sposób przygotowania

Szalotkę posiekać zalać ją gorącą wodą niedużo i posypać solą 1\\2 łyżeczki, następnie rozdrobnij camembert , dodaj masło i śmietanę, dodaj pieprz ziołowy , paprykę i posiekany drobniutko szczypiorek , do tych składników dodaj szalotkę dodaj same żółtka ugotowane i napełnij same białka włóż do lodówki na 30 minut.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    super zdjęcie zrobiłaś
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    mi się fotki nie wgrały, ale przepis bardzo fajny - dlatego głos ode mnie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    bardzo fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !