Liczy się dobry Smak

Sposób przygotowania

Żeberka podzielić na porcje i podsmażyć do zrumienienia. Nastepnie przełożyć do brytfanny, polaś winem, przyprawić majerankiem, solą i pieprzem. Cebulę i jabłka pokroić w plasterki. Żeberka obłożyć boczkiem, cebulą i jabłkami. Skropić oliwą. Piec ok. 50 min w 180C.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Margo1

    to są właśnie pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    Margo1

    to są właśnie pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo smaczne....
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    pyszne danie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    rudamonia81

    lubie mięsko podlane winkiem :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pycha mięsko;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    muszą być przepyszne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !