Sposób przygotowania

Rybę pokroić w kawałki, panierować i usmażyć . Włoszczyznę ugotować w podanej ilości wody, dodać pokrojoną cebulę i paprykę- można dodać również 1/4 szklanki zalewy z papryki by uzyskać intensywny smak i wszystkie przyprawy. Zagęścić mąką rozprowadzoną w malej ilości wody. W pojemniku ułożyć warstwę ryby i zalać gorącymi warzywami,, wystudzić.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe jak smakuje
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super sprawa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    robię bardzo podobną, ale mimo że przepis jest prawie taki sam to smak zupełnie inny :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    polecam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !