Sposób przygotowania

Mąkę połączyć z solą, gorącą przegotowana wodą. Wyrobić ciasto. mięso mielone dusić z cebulą, doprawić solą i pieprzem. Ciasto rozwałkować, Szklanką wydusić koła. Na każdy kawałek nakładać farsz, lepić. Wrzucać na gotująca się wodę, po wypłynięciu gotować jeszcze około 3 minuty. Polewać usmażoną cebulą.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bejciu24

    aż mi się zachciało jeść
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    no zdjęcia coraz lepsze :o)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    za radą Pyzy pracuję na programie Picasa
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    uwielbiam takie pierożki:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Z indykiem? Dla mnie coś nowego.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !