Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Ziemniaczane łódki na ostro

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ziemniaki w mundurkach
4 szt
fasolka czerwona
1 puszka
cebula
1 szt
ogórki konserwowe
2 szt
jajko
3 szt
papryka czerwona
1 szt
majonez
5 łyżek
koperek
2 łyżki
pieprz
do smaku
Sklep Prymat
sól
do smaku
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Ziemniaczane łódki na ostro

Ziemniaki umyj, wstaw do piekarnika. Piecz aż będą miękkie. Przekrój wzdłuż na pół. Wydrąż ze środka trochę miąższu i pokrój go w kosteczkę. Fasolkę opłucz, osącz. Jajka ugotuj na twardo, obierz ze skorupki. Pokrój w kostkę paprykę, cebulę oraz ogórek. Połącz z majonezem i ziołami, dopraw. Nadziej ziemniaki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jagódka77 22.12.2013 13:49
fajne łódki
Renata22 20.09.2012 18:11
bardzo ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak