Sposób przygotowania

Ser żółty zetrzeć na tarce jarzynowej o dużych oczkach do miski, dodać 4 jajka i 1 łyżkę mleka, wymieszać. Cebulę i szynkę pokroić w kostkę i lekko podsmażyć na łyżce masła, posolić by cebula zmiękła. Wylać mieszaninę jajka z serem, jajka muszą się lekko ściąć a ser stopić. Doprawić solą i pieprzem, wymieszać. Podawać z chlebem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    piękna żółć. Jajeczka chyba prosto od \"gospodarza\".
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    Jajka zawsze kupuj na rynku u tej samej kobiety
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mmmmmmmmmmmmmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgorzata77

    pięknie to wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !