Sposób przygotowania

Schab natrzeć jarzynką i odstawić na 1 godzinę do lodówki. Zioła połączyć z olejem, pieprzem i roztartym czosnkiem. Dokładnie wymieszać. Tak przygotowaną pastą posmarować mięso i ułożyć na blasze wysmarowanej tłuszczem. Piec około 1,5 godziny w piekarniku w temperaturze 180 st. C polewając od czasu do czasu wytwarzającym się sosem.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    Lubię taki schab:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    wspaniały
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    rewelacyjne mięsko
  • 2
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    pycha mięsko
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    prawdziwa pychotka :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !