Sposób przygotowania

Panierka:płatki owsiane przykrywamy ściereczką i rozgniatamy wałkiem.Mieszamy z bułką tarta.Mąkę miksujemy z jajkami i mlekiem-ciasto musi być gęste.Dodajemy zioła prowansalskie,czosnek,chili,majeranek.Doprawiamy solą i pieprzem.Ponownie mieszamy.Z parówek zdejmujemy osłonki.Zanurzamy w cieście.Następnie panierujemy.Smażymy na rumiano na oleju.Podajemy z surówką i frytkami.Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetne!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    nigdy nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pomysłowe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !