Sposób przygotowania

Cebulę obieram i drobno siekamy i szklimy na rozgrzanej oliwie,dodajemy wcześniej rozmrożony szpinak i dusimy aż wyparuje woda,przyprawiamy pieprzem i gałką muszkatołową.Fetę kruszymy i mieszamy z gorącym szpinakiem.Rozmrożone ciasto wałkujemy na duży kwadrat i dzielimy go na 8 kwadratów,nakładamy masę zostawiając wolne brzegi.Ciasto składamy w trójkąt lekko dociskając brzegi.Żółtko mieszamy ze śmietaną i smarujemy ciasto.Pieczemy w piekarniku nagrzanym do 200 stopni 20 min.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    Pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !