Sposób przygotowania

Polędwiczkii myjemy oczyszczamy z błonek.Zalewamy zimną wodą (ok.3 cm wody ponad stan mięska ) wrzucamy listki,ziarenka,obrany czosnek i kostkę rosołową,włoszczyznę i gotujemy około 30 minut (żeby mięsko wchłoneło przyprawy) Przekładamy na talerz dodajemy ugotowaną marchewę z wywaru pokrojoną w krążki,posypujemy natką i gotowe. Mięsko mozna polać sosem (swoim ulubionym) Ugotowane jest bardziej dietetyczne,Ja podałam z surówką i ryżem. SMACZNEGO. . .

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    smakowite
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    pięknie podane
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    polędwiczki lubię pod każdą postacią
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    zdjęcia niesamowite
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    apetycznie wygląda,smakuje jeszcze lepiej:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    rosik93

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    magdalea

    smakowite:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    ładnie podane
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Rarytas dla mięsożerców.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !