Sposób przygotowania

Mięso myjemy nacieramy posiekanym, utartym z odrobiną soli czosnkiem, posypujemy majerankiem, solą i pieprzem. odstawiamy na min 2 godziny, mięso obsmażamy na tłuszczu ze wszystkich stron dodajemy w trakcie smażenia gin ciasto francuskie rozwijamy kładziemy na środek mięso. Owijamy mięso ciastem, zlepiamy brzegi pieczemy 40 min w nagrzanym 200s C piekarniku.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    niebo w gębie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    już sobie wyobrażam jak muszą smakować, super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności
  • 3
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Świetny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !