Sposób przygotowania

Pieczarki obrać,umyć osuszyć i pokroić.Mięso wołowe zemleć w maszynce i podsmażyć.Pory umyć,osuszyć i podsmażyć.Wrzucić wszystko do wywaru z kostką rosołową.Zagęścić wszystko serkami topionymi i doprawić do smaku.Smacznego!

Komentarze

  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    takie zupki lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    elegancka zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo interesujący przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    fajna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !