Sposób przygotowania

Kurczaka ugotować w esencjonalnym rosole.Żelatynę namoczyć w dwóch łyżkach ostudzonego wywaru.Mięso pokroić w kostkę,do przecedzonego wywaru dodać żelatynę,przecedzić.Zalać salaterki z pokrojonym kurczakiem.Do każdej porcji wrzuć trochę zielonego groszku.Odstawić do lodówki,Żeby galaretka stężała.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    annamariakowalczyk3

    mniam mniam..
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam super przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam dania z kurczakiem
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pięknie wyglądają
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pięknie wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    banditka

    super wyglada
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    ekstra
  • 3
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !