Sposób przygotowania

Łososia przyprawić solą i pieprzem,skropić sokiem z cytryny.Ułożyć na wysmarowanej olejem blaszce lub brytfance i piec ok.30 minut w temp. 180 st.C.Pieczarki opłukać,panierować w jajku i tartej bułce.Smażyć na złoty kolor.Upieczonego łososia ułożyć na półmisku,Udekorować pieczarkami i natką pietruszki lub marchewką

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    jakie pyszności.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Moje smaki:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Uwielbiam łososia
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    super kolacja :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    junox

    lubię taką rybkę:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !