Sposób przygotowania

Rybę oczyścić, pokroić na kawałki. Masło rozpuścić i przelać do naczynia żaroodpornego.

W naczyniu ułożyć posoloną rybę, posypać do smaku pieprzem.

Cebulę obrać, umyć i pokroić w krążki. Następnie gotową rozłożyć na rybie.

Wszystko posypać tymiankiem i dodać liście laurowe.

Tak przygotowaną potrawę wstawić do nagrzanego piekarnika, piec ok. 40 min. W połowie pieczenia dodać śmietanę.

SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    lubię to:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !