Sposób przygotowania

Mięsko umyć pokroić w kostkę nie za bardzo dużą cebulę w pół plasterki, i kiełbaskę w kostkę , to wszystko co znajduje się w miseczce posypać curry, przyprawą do gulaszu, uniwersalną , Kucharkiem , zamieszać . Ja odstawiłam to na noc . I następnego dnia podsmażyłam na łyżce oleju wlałam piwo i lekko podduszałam tak do pół godziny. W niewielkim garnku wlałam wodę , gdy się zagotowała wrzuciłam kostkę i to wszystko co było na patelni. Całość gotowałam jeszcze godzinę , na koniec zaprawiłam wodą z mąką , raczej zagęściłam i gotowy sos połączyłam z 2 łyżkami jogurtu naturalnego zamieszałam i gotowe. Jeszcze dałam z młynka pieprz kolorowy Prymat świeżo zmielony. Całość najlepiej smakuje z kaszą gryczaną .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    to coś dla mnie!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Myślę, że to danie zasmakuje każdemy facetowi
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    zapowiada się wspaniale
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super , fajny obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super , fajny obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    takiego gulaszu jeszcze nie jadłam :P
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    smakowity
  • 1
    original
    Opublikowano

    erym

    nie znam takiego gulaszu

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !