Sposób przygotowania

Zrobić puree zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Dużą patelnię wysmarować tłuszczem, nałożyć na nią puree, ugnieść je widelcem tak by powstał ok. 2cm placek.
Ser żółty zetrzeć. Jajka ugotować na twardo, pokroić w plastry.
Na wierzch placka ułożyć plastry jajek, pomidory pokrojone w plastry, przyprawić bazylią, tymiankiem, solą i pieprzem. Na wierzch posypać żółty ser.
Całość przykryć patelnią i zapiekać na wolnym ogniu, aż ser się rozpuści. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    Smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !