Sposób przygotowania

Namoczone wcześniej filety kroimy na mniejsze kawałki,cebulę obieramy i kroimy w krążki,jabłka obieramy wydrążamy gniazda nasienne i kroimy w ósemki,agrest i rodzynki myjemy i odsączamy.Do wody dodajemy przyprawy,ocet cebulę i rodzynki i gotujemy,następnie dodajemy jabłka i nadal gotujemy.Do słoika wkładamy śledzie i każdą warstwę przekładamy cebulą i owocami zalewamy zimną zalewą i pozostawiamy na 24 godziny w chłodnym miejscu.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    bardzo ciekawe z tym agrestem
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    no właśnie-pomysłowe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !