Sposób przygotowania

Fasolę namoczyć na noc,następnego dnia ugotować w wodzie,w której się moczyła - odcedzić.
Cebulę i czosnek bardzo drobno posiekać a pomidory pokroić w kostkę.Rozgrzać olej usmażyć warzywa.dodać fasolę i przyprawić,
Kiełbasę ugotować z następnie obsmażyć na patelni.
Na półmisek wyłożyć fasolę a na nią ułożyć kiełbaski,posypać zieleniną.
Ja do tej potrawy wybieram białą kiełbaskę w malutkich pętkach albo jeszcze surową można w jelicie przekręcić na mniejsze porcje - ładniej wygląda.
Smacznego!

Komentarze

  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smacznie
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Do zrobienia...
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Pyszna ta fasolka:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kome

    pychota
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Super:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Super:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    pyszna
  • 3
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    Też lubię
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    warto zrobić
  • 3
    original
    Opublikowano

    anemon

    Mam lekki zapas fasoli, to wypróbuję.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pewnie warto ją wykorzystać .
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    smaczne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !