Sposób przygotowania

grapefruity dokładnie umyć i przekroić na pół wyjąć miąższ tak by nie uszkodzić zewnętrznej skórki usunąć z nich białe skórki po czym wyciąć miąższ,marchew oczyśćić umyć i pokroić w cienkie długie paski,por umyć i pokroić w cienkie talarki,cebulę drobno posiekać,odsączyć z soku grapefruita i połączyć z pozostałymi składnikami sałatki,sok wymieszać z majonezem doprawić do smaku solą i pieprzem,sałatkę przełożyć do wydrążonych połówek grapefruita i polać sosem,przybrać plastrami wędzonego łososia,podawać bezpośrednio po przyrządzeniu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    taki łosoś musi być smaczny;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    łał

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !