Sposób przygotowania

wodę gotujemy ze skrzydełkami, kostką rosołową, gdy mięso bedzie miękkie dodajemy mrożonkę warzywną i gotujemy do miękkości, na koniec doprawiamy do smaku i zabielamy śmietaną.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Proste i dobre.
  • 2
    original
    Opublikowano

    wiola333

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    samo zdrowie
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    zupy uwielbiam, latem rzadziej robie bo mi sie nie chce w takie upały ale zima zawsze jest
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ela15

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo lubię taką zupkę a jeszcze jak by była z młodych jarzyn,super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    babi17

    bardzo dobra i bardzo zdrowa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aannkaa82

    Wygląda rewelacyjnie - same witaminki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    często gotuję takie ale na świeżych warzywach i kawałku mięska :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Granita

    uwielbiam taką dawkę witamin

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !