Sposób przygotowania

Ryż gotujemy na sypko(ja dla 3 osób gotuję 2 torebki).Do miseczek nakładamy po porcji ryżu,posypujemy cukrem i cynamonem i polewamy słodką śmietanką.Nasze dzieci uwielbiają:)

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    joanna77

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smak dzieciństwa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    aż u mnie pachnie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    lubie to !
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    szybko i smacznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    szybkie i smaczne danie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    ja bym cynamon zastapił dzemem jabłkowym bo cynamonu nie lubie
  • 0
    original
    Opublikowano

    magical66

    szmaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    anulka69

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !