Sposób przygotowania

Żurawinę rozsypać do słoików i skropić sokiem z cytryny.Wodę zagotować z cukrem i skórką z cytryny.Rozlać do słoików,zakręcić i pasteryzować około 10 min.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Świetna jest taka żurawina do mięska
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    moja ulubiona
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ekstra
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !