Sposób przygotowania

Schab dzielimy na kotlety. Każdy solimy, pieprzymy i doprawiamy przyprawą. Ubijamy przez torebkę na cienkie kotlety. Każdy panierujemy najpierw w rozkłóconym z dodatkiem soli jajku a potem w musli. Smażymy na rozgrzanej patelni i chrupko.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    To jest to
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Nie używałam jeszcze panierki z musli, ale na pewno warto.
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    jadłam w różnych panierkach, ale z musli? na pewno wypróbuję
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    pomysłowe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !