Sposób przygotowania

Ser pokroić w 1 cm plastry. Jajka rozbić, dodać kucharek, pieprz, rozbełtać. Obtoczyć ser w jajku a następnie w bułce tartek znowu w jajku i w bułce tartej. Panierka powinna być bardzo gruba, można obtoczyć 3 razy. Następnie smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor kilka razy. Można podawać z ketchupem :)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    też sobie taki usmażę;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Buczo007

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    niezłe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mnaim
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    madi356

    na pewno bardzo smaczny taki serek :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    misia2

    ja uwielbiam ser :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !