Sposób przygotowania

Pomidory sparzyć zdjąć skórkę i dobrze zmiksować aby powstała płynna masa , fileta natrzeć solą pieprzem i upiec w piekarniku przez pół godziny w 180 st. Do masy pomidorowej dać przyprawy i koncentrat. Możemy dać też coś od siebie. Fileta wyjąć z piekarnika podzielić na małe kawałki i polać sosem .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    pycha
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    apetyczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię go bardzo
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię go bardzo
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    świetne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !