Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

zupa cebulkowa

5.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rosół z kostki
8 szklanki
margaryna
6 łyżki
cebula
7 szt
sól, pieprz
do smaku
chleb ciemny
1 bochenek

Przepis i sposób przygotowania na: zupa cebulkowa

chleb pokroić w kromki i wstawić do piekarnika i wysuszyć cebule posiekać ii udusić na maśle zalać rosołem i dodać pokruszony chleb gotować przetrzeć przez sito i doprawić zupa powinna być pikantna i gęsta

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

noculos 24.02.2012 17:43
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak