Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

grzabki z grzybami

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

grzyby świeże
400 g
cebula
1 sztuki
jaja
2 sztuki
natka pietruszki
1 szczypta
olej
4 łyżki
ser żółty
40 g
pieczywo
7 kromek
sól
1 szczypta
Sklep Prymat
pieprz
1 szczypta
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: grzabki z grzybami

cebulę i grzyby oczyścić opłukać drobno pokrajać cebulę podsmażyć dodać grzyby i dusić do miękkości ciągle mieszając potem wymieszać z żółtkami i posiekaną natką doprawić.pieczywo okroić ze skórki pokrajać na grzanki podsmażyć z obu stron obłożyć grzybami posypać startym serem zapiec

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak