Sposób przygotowania

Śliwki namoczyć w wodzie i odstawić na 6 godzin. Odsączyć z wody (wypestkować jeżeli jest potrzeba). Zamiast pestki do każdej śliwki nałożyć trochę kminku. Śliwki przebić wykałaczką i owinąć dokładnie boczkiem. Smażyć szybko na mocno rozgrzanym tłuszczu z każdej strony. SMACZNEGO!!!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    dla mnie to nowość ale brzmi na prawdę ciekawie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !