Sposób przygotowania

Drożdże mieszamy z letnią wodą, dodajemy resztę składników i odstawiamy do wyrośnięcia, rozkładamy na dużej blasze, układamy dodatki i pieczemy 20 minut w temperaturze 220st C

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    też preferuję pizzy na cienkich ciastach
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Wszystkie przepisy na ciasto na pizze miało jedną wadę - spód był dość gruby. A tu rzeczywiście spód jest cienki - wypróbowałam.
  • 0
    original
    Opublikowano

    ajres

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    ajres

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Dobre ciasto to podstawa udanej pizzy :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    lubię pizzę na cienkim cieście;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !