Sposób przygotowania

Grzyby namoczyć i ugotować w tej samej wodzie , odcedzamy a wywar zostawić . Grzyby drobno kroimy . Śmietanę połączyć z żółtkiem i mąką dodajemy 2 łyżki wywaru z grzybów i jeszcze te grzyby , doprawić do smaku . Naczynie smarujemy masłem wkładamy rybę do środka , solimy przykrywamy papierem nasmarowanym masłem i wstawić do gorącego piekarnika , jeśli już zauważymy że sandacz jest lekko zarumieniony to zdejmujemy papier i polewamy tym sosem rybę co się w nim piecze , powinien puścić sok. Pieczemy jeszcze ok 15 minut.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    ekstra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ogi18

    dobry
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    interesujące...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    interesujące...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !