Sposób przygotowania

Filety posypać solą ,pieprzem skropić sokiem z cytryny i wkładamy na pół godzinki do lodówki , cebulkę w krążki , paprykę w paseczki , oliwki w plasterki , czosnek siekamy , na masełku najpierw trzeba zeszklić cebulę z czosnkiem a potem dodajmy paprykę i oliwki . Farsz doprawiać do smaku. Ryby wyjmujemy z lodówki i farsz kładziemy na te filety i zwijamy je potem spinamy wykałaczką i układamy w naczyniu żaroodpornym pieczemy pół godziny w 200 st.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    muszą być niezłe ! wspaniale !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    pyszna rybka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !