Sposób przygotowania

Warzywa kroimy drobno., po czym wrzucamy je do osolonej wody z sercami drobiowymi. Zupę doprawiamy do smaku solą ziołową i czarnym pieprzem Prymat. Dodajemy również odrobinę przyprawy uniwersalnej Kucharek. Po 25 minutach dodajemy drobno pokrojone ziemniaki (30 dag). Wszystko gotujemy do miękkości. Na koniec dodajemy zasmażkę z mąki. Zupa może wyjść czasami mętna, przyczyną są w takim wypadku źle opłukane serca. Dlatego należy je przez ugotowaniem długo i starannie płukać.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    orginalne
  • 1
    original
    Opublikowano

    rosik93

    pychota
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    ja mama taką robi- pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    Super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    apetyczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    smaczna :-)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    na pewno smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Detaminy

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    JaPaqc

    nigdy takiej nie jadłem
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    ciekawa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !