Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

rosół z papryką

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wołowina
800 g
seler
1 sztuka
natka pietruszki
łyżka
pietruszka
1 sztuka
Koperek suszony Prymat
1 łyżeczka
jajko
2 sztuki
sól
1 szczypta
Sklep Prymat
pieprz
1 szczypta
Sklep Prymat
papryka mielona
1 szczypta
Sklep Prymat
strąg papryki
250 g

Przepis i sposób przygotowania na: rosół z papryką

umyte mięso zalać zimną wodą osolić i gotować około 2,5 godziny na wolnym ogniu seler pietruszkę i paprykę oczyścić opłukać zemleć utrzeć z białkiem włożyć do rosołu pod koniec gotowania potem mięso wyłączyć rosół przecedzić wymieszać z posiekaną natką i inną zielenizną doprawić do smaku

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak