Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

fasola szparagowa z jajkami

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola szparagowa
80 dag
sól
1 łyżka
Sklep Prymat
cukier
1 łyżeczka
masło
6 dag
jajko
3 sztuki
pieprz
Sklep Prymat
nac pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: fasola szparagowa z jajkami

fasolę wypłukać, poodcinać końce, oczyścić z włókien. Ugotować w osolonej i posłodzonej wodzie. Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać, grubo posiekać. Gdy fasola jest miękka odcedzić ją. Wyłożyć na talerz okosić masłem, posypać jajkiem, przyprawami i zieleniną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak