Sposób przygotowania

Udka umyć i osuszyć.Boczek pokroić w paseczki.Udka ponakłuwać igłą,natrzeć na pikantnie solą pieprzem i słodka papryką.Przełożyć do metalowego koszyka grillowego,umieścić na mocno rozgrzanym grillu,piec 1 i 1/2-2 godziny nieustannie odwracać.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    lubię mięso z indyka,
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    lubię indyka i za każdym razem robię go inaczej!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    darus

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    superowe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    a co z tym boczkiem zrobić:?
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    kotlet

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    kotlet

    rewelacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !