Sposób przygotowania

Rybę podzielić na porcję, posolić, posypać przyprawami do ryb, obtoczyć w mące, roztrzepanych jajkach, bułce tartej i usmażyć. Cebulę pokroić dusić na rozgrzanym oleju, aż zmięknie. dodać marchew i pietruszkę startą na tarce o grubych oczkach, ziele angielskie, liść laurowy oraz przecier pomidorowy. przyprawić solą i pieprzem, dodać odrobinę wody i smażyć razem ok. 30 min. Przed podaniem ułożyć warstwami: ryby- sos- ryby- sos itd. Można podawać także na zimno.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe jak smakuje
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super sprawa
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    ładne zdjęcie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    dodaję też groszek
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    niezłe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajny
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    ja niestety jakoś nie mogę tego za dużo zjeść, ale moja rodzina za tym przepada :-)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ulaaa

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    polecam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    prze pyszna i ślicznie wygląda :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !