Sposób przygotowania

Ziemniaki obrać,przekroić na połówki i wrzucić do wrzątku.Gotować w zależności od wielkości od 12do 18minut.Wyłowić łyżką cedzakową i ostudzić.Każdą połóówkę wydrążyć,zostawiając nie za grube ścianki i posolić,posmarować śmietaną i wbić jajko.Posypać pieprzem i solą i zapiec w piekarniku.Przed podaniem ozdobić szczypiorkiem.Świetnie smakuje z gotowaną i polaną masłem fasolką szparagową.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    lubię ziemniaki w różnych odsłonach :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rique

    dobre:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !