Sposób przygotowania

robimy ciasto na tartę zagniatając jajo, mąkę, masło i śmietane. Odkładamy w folii na pół godziny do lodówki lub 15 min w zamrażalniku. Ciastem wylepiamy formę do tarty nakłówamy widelcem i pieczemy 25 minut w 185 stopniach. Po wyciągnięciu smarujemy przecierem, posypujemy przyprawami tartym serem, układamy salami, camembert, kukurydzę, fasolę i pieczemy 15 minut na koniec dajemy posiekane na kawałki pomidory i pieczemy jeszcze kilka minut. Podajemy z ketchupem

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    ciekawa propozycja:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    apetycznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !