Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Filrty po lwowsku

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety z halibuta
600 g
szczypiorek
80 g
Sklep Prymat
mąka
200 g
jajko
2 szt
mąka
250 g
olej
250 g
sól
do smaku
Sklep Prymat
pieprz
do smaku
Sklep Prymat
papryka
200 g

Przepis i sposób przygotowania na: Filrty po lwowsku

Filety opłukać,pokroić w kostkę,osolić,posypać pieprzem,paprykę sparzyć,oczyścić i pokroić w kostkę,szczypiorek posiekać,z mąki,mleka i jajek zrobić gęste ciasto,do ciasta dodać pokrojoną paprykę i szczypiorek,posolić i wymieszać z pokrojoną drobno rybą,smażyć na oleju w formie racuszków nakładanyćh łyżką,podawać z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak