Sposób przygotowania

na rozgrzany olej dajemy drobno pokrojoną cebulkę, podsmażamy na złoty kolor, dodając wcześniej pokrojoną w kostkę szynkę, doprawiamy do smaku, jeszcze ciepłą nakładamy na chlebek . takie odstąpienie od tradycyjnej kanapki z szynką.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Ojej jak sie cieszę , ze ktoś jeszcze tak robi- uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    lubię takie smaki
  • 2
    original
    Opublikowano

    wiola333

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    pamiętam z dzieciństwa moja mama taką cebulkę robiła na kanapeczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super smaczek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    ciekawe :) podoba mi sie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    ale smakowitości
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super chlebek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !