Sposób przygotowania

Filety podzielic na kawałki,usmażyc.Cebulę pokroic w półtalarki,zeszklic na oleju.Następnie wlac 1 szklankę wody i dodac koncentrat pomidorowy.Zagotowac. Do drugiego garnka wlac 1 szklankę wody,dodac ocet,ziele angielskie,liśc laurowy.Doprawic solą oraz pieprzem.Zagotowac.Obie zalewy połączyc ze sobą,zagotowac oraz ostudzic. Zimną zalewą zalac usmażoną rybę.Odstawic w chłodne miejsce.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    magical66

    smaczna,lubę ryby pod każdą postacią
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    tak nie próbowałam ale bardzo ciekawa zalewa
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    jak ja lubię taką rybkę
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    smaczna rybka,też tak robię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobry przepis na smaczną rybkę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !