Sposób przygotowania

Mięso ponacinać, natrzeć solą, pieprzem, majerankiem. Oczyścić i obrać jabłka, pokroić w plastry. Bekon pokroić w plastry. W nacięcia schabu powkładać na przemian jabłka i bekon. Upiec w naczyniu żaroodpornym ok. 1,5 h. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    musi być pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    musipieknie wyglądać
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    extra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !