Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

SCHAB Z JABŁKAMI I BEKONEM

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab 1 kg.
jabłka 3 sztuki
bekon 20 plasterków
majeranek do smaku
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: SCHAB Z JABŁKAMI I BEKONEM

Mięso ponacinać, natrzeć solą, pieprzem, majerankiem. Oczyścić i obrać jabłka, pokroić w plastry. Bekon pokroić w plastry. W nacięcia schabu powkładać na przemian jabłka i bekon. Upiec w naczyniu żaroodpornym ok. 1,5 h. SMACZNEGO !!!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

zuzanna_z 21.02.2012 12:38
dobre
olkaaa 24.12.2011 12:08
extra
olkaaa 24.12.2011 12:08
extra
traktorek 02.05.2011 11:23
musipieknie wyglądać
kuklik 31.03.2011 08:29
musi być pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak