Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Gulasz jajeczny

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

boczek wędzony
20 dkg
cebula
1 szt
śmietana
5 łyżek
pieprz
do smaku
Sklep Prymat
sól
do smaku
Sklep Prymat
Papryka słodka mielona Prymat
1 łyżka
Sklep Prymat
jajko ugotowane na twardo
10 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz jajeczny

Boczek pokroić w kostkę i podsmażyć ,wrzucić następnie pokrojoną cebulę w kostkę a po jej zeszkleniu dodać paprykę i śmietanę,oraz sól i pieprz,gdy całość zacznie sie gotować dodać jajka pokrojone w dużą kostkę,jeszcze raz zagotować.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

novita26 06.03.2011 06:40
fajoski przepis
1j1o1l1a1 05.03.2011 22:11
ciekawie się zapowiada :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak