Sposób przygotowania

Schab umyć, osuszyć, pokroić na 1 cm plastry. Cienko rozbić. Musztardę wymieszać z ketchupem i rozsmarować na rozbitych płatach. Ułożyć plasterek boczku, sera. Cebulę obrać pokroić w pióra, ogórki pokroić w ćwiartki.Ułożyć na plastrach. Zwinąć w roladkę i spiąć wykałaczką. Obtoczyć w mące, podsmażyć na rozgrzanym oleju przez ok 10 min. Podlać wodą. Dusić ok 20 min. Sos podprawić mąką ze śmietaną.Polać roladki.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Pięknie wyglądają i pewnie smakują doskonale:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    super przepis
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    bardzo fajnie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    jolajka

    bardzo smakowity wygląd
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    rewelacja!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Patrycja38

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    slicznie wygladaja
  • 1
    original
    Opublikowano

    marta1371

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    piękne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    wspaniale wyglądają.....az ma się ochote na jedzonko
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    polecam te roladki - są pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Pola5

    wyglądają pysznie!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    pieknie wygląda
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    wyglądają smakowicie
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Robię bardzo podobne. Pyszniutkie;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !