Sposób przygotowania

Grzyby należy oczyścić i sparzyć wrzątkiem, pokroić oraz usmażyć na słoninie. W tym czasie przesmażamy cebulkę z solą. Wszystko razem mieszamy i trzymamy chwilę na ogniu. Gotowe!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    aż nie mogę doczekać się sezonu grzybowego :)
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    robię podobnie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    smaczne musi być
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    naprawdę super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    uwielbiam grzyby
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale bym teraz je zjadła...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszne grzybki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !