Sposób przygotowania

Natkę pietruszki umyć i pokroić w małe cząsteczki. Połączyć ze sobą majonez, keczup i natkę pietruszki. Sos polecam do pieczeni, mięs lub wędlin.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    pyszny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    takiego jeszcze nie próbowałam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    PYCHA
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajny
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    doskonały na kanapki
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    też taki robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    prosty i smaczny,dodaję jeszcze ząbki czosnku:)
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    pomysłowy sosik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !